30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Un bărbat a murit în timpul unor lucrări la canalizare!

    Un bărbat a murit în comuna Bogați, județul Argeș a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ, în timp ce săpa șanțurile pentru canalizare.

    Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost îngropat de viu de un maldăr de pământ, la peste 3 metri adâncime. La fața locului s-au deplasat echipaje de intervenție de la Detașamentele Pitești și Bradu, dar și de la Garda de Intervenție Topoloveni cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare grea, o autospecială cu un container multirisc, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

    ”Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș. Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal.” se arată în comunicatul IPJ Ageș.

    (Te-ar putea intersa și: 10 ANI FĂRĂ PERMIS PENTRU ȘOFERII PRINȘI BĂUȚI SAU DROGAȚI. LEGEA A FOST ADOPTATĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA