20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Simbolurile naționale ale României, interzise în Campania electorală! BEC a făcut anunțul!

    În cel mai recent comunicat al Biroului Electoral Central, sunt interzise folosirea afișelor care invocă simbolurile naționale ale României, pe timpul campaniei electorale! Dar lista nu se oprește aici!

    ”În cazul municipiului București, primarii de sector asigură panouri electorale distincte pentru alegerea primarului, alegerea consiliului local, alegerea primarului general și pentru alegerea Consiliului General al Municipiului București. Pe fiecare dintre respectivele panouri electorale, fiecare partid politic, alianță politică, alianță electorală, organizație a cetățenilor aparținând unei minorități naționale ori candidat independent care participă la alegeri poate aplica un singur afiș electoral.” se arată în comunicatul BEC.

    (Te-ar putea interesa și: 10 ANI FĂRĂ PERMIS PENTRU ȘOFERII PRINȘI BĂUȚI SAU DROGAȚI. LEGEA A FOST ADOPTATĂ!)

    Simbolurile naționale, interzise în campanie

    ”Conform Hotărârii BEC, sunt interzise afișele electorale care combină culori sau alte semne grafice, astfel ‘încât să evoce simbolurile naționale ale României ori ale altui stat. De asemenea, este interzisă utilizarea ‘în scop electoral a vehiculelor inscripționate sau colantate cu sloganuri de campanie sau cu imagini ale candidaților, precum și cu alte referiri la competitorii electorali, utilizarea vehiculelor care difuzează materiale audio, ‘în mers sau staționar, organizarea de spectacole, serbări, focuri de artificii, utilizarea de bannere, mesh-uri, corturi publicitare, pavilioane publicitare, panouri publicitare mobile, steaguri publicitare, calcane, ecrane publicitare, indicatoare publicitare direcționale, structuri de publicitate autoportante, mijloace de publicitate, panouri publicitare, proiecte publicitare speciale, publicitate luminoasă și a oricăror altor materiale electorale care nu sunt prevăzute la art. 36 alin. (2) din Legea nr. 334/2006, republicată, cu modificările și completările ulterioare.” se mai arată în comunicatul BEC.

    (Vezi și: UN FUNCȚIONAR AL PRIMĂRIEI BACĂU PRINS IN FLAGRANT! 6.000 DE EURO MITĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA