5.8 C
București
marți, octombrie 22, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Frații Tate, vizitați de michael franzese! Ce au vorbit aceștia!

    Frații Tate au fost vizitați recent de Michael Franzese, fostul lider mafiot al clanului Colombo! Acesta le-a oferit frațilot Tate un interviu.

    Aflat într-un turneu european, fostul lider mafiot i-a vizitat zilele trecute pe frații Tate. Aceștia au stat de vorbă într-un podcast atât despre politică, cât și despre legi.

    Anul trecut, fostul lider al clanului mafiot Colombo a vorbit despre arestarea fraților Tate.

    „Greşeala lui Andrew Tate a fost să se poarte nerespectuos cu oamenii puternici care nu aveau aceeaşi părere cu el. Când te pui aşa cu sistemul, e o problemă, oamenii se vor întoarce impotriva ta”, a spus Michael Franzese, conform Antena 3 CNN.

    (Te-ar putea intersa și: CINE E PROPRIETARUL SINGURULUI LAMBORGHINI REVUELTO DIN ROMÂNIA!)

    Cine este Michael Franzese

    Michael Franzese este un fost lider al familiei mafiote Colombo din New York. Născut pe 27 mai 1951, Franzese a fost fiul lui John „Sonny” Franzese, un notoriu șef din aceeași familie mafiotă. La apogeul carierei sale în lumea crimei organizate, Michael Franzese a fost unul dintre cei mai de succes și influenți membri ai mafiei, implicându-se în diverse activități ilegale, cum ar fi evaziunea fiscală și contrabanda cu benzină.

    Sursa: Instagram.com/Michael Franzese

    La mijlocul anilor 1980, Franzese a fost arestat și condamnat pentru diverse infracțiuni, inclusiv evaziune fiscală. După ce a petrecut mai mulți ani în închisoare, a decis să părăsească lumea crimei organizate și să devină un vorbitor public și autor, împărtășindu-și experiențele din viața de mafiot și oferind consiliere pentru a preveni implicarea tinerilor în activități ilegale.

    Michael Franzese a scris mai multe cărți despre viața sa, printre care „Blood Covenant” și „I’ll Make You an Offer You Can’t Refuse: Insider Business Tips from a Former Mob Boss”. De asemenea, el susține conferințe și apare frecvent în mass-media, vorbind despre trecutul său și încercând să inspire schimbări pozitive în viața altora.

    (Vezi și: REGHECAMPF A RECLAMAT UN FURT DE 400.000 DE EURO!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA