29.6 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Românii scapă de vizele pentru SUA! Marcel Ciolacu a făcut anunțul!

    Marcel Ciolacu a declarat duminică, în direct la Antena 3 că din octombrie am putea scăpa de vizele pentru Statele Unite.

    Premierul a declarat că este ferm convins că am putea călători în curând în SUA fără să mai fie nevoie de viză.

    „Anul fiscal în Statele Unite se termină în septembrie. Eu sunt ferm convins că în octombrie, cel târziu, nu o să mai avem vize cu Statele Unite. Cu adevărat, trebuie o mobilizare în continuare din partea românilor să meargă să îşi reînnoiască vizele care mai au o perioadă scurtă până expiră. Şi Polonia a reuşit acest lucru, dar cu adevărat ne trebuie o mobilizare a românilor şi să înţelegem că acum e un moment istoric în care trebuie să ne implicăm” a declarat premierul României.

    (Te-ar putea interesa și:MARCEL CIOLACU, RĂSPUNSUL LA JIGNIREA LA ADRESA MOLDOVENILOR!)

    Când intrăm în Schengen

    Marcel Ciolacu a vorbit și despre intrarea României în spațiul Schengen terestru. „Sunt convins că anul acesta România va intra și terestru în Spațiul Schengen. De 13 ani vorbim de Schengen. Eu am reușit cu Guvernul României să intrăm parțial, aerian și maritim” a declarat acesta.

    (Citește și:SEBASTIAN BURDUJA, CANDIDATUL MOTOCICLIST, MULTITALENTAT! CUM CÂNTĂ ADVERSARUL GABRIELEI FIREA! VIDEO!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA