29.6 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Marcel Ciolacu, răspunsul la jignirea la adresa moldovenilor!

    Premierul Marcel Ciolacu a declarat, duminică, în emisiunea ”Subiectiv” de la Antena 3, după ce a spus că nu este moldovean şi nu vrea să fie jignit, că vrea ca totul să rămân cu o glumă nefericită în istoria Moldovei.

    „Dumneavoastră sunteți moldovean sau nu?”, l-a întrebat Bogdan Chirieac pe premierul Marcel Ciolacu.

    „Cum spunea tata – noi suntem trei frați – ne spunea: ‘Voi sunteți molotov. Eu sunt oltean, mama ta e moldoveancă’. Am crescut pe aerodrom și la Ianca, și la Bobocu, și la Buzău. Frații mei sunt născuți în Focșani”, a răspuns Marcel Ciolacu.

    (Te-ar putea interesa și: NICOLAE CIUCĂ AFIRMĂ CĂ PNL ELABOREAZĂ O STRATEGIE PENTRU A PREZENTA UN CANDIDAT PROPRIU LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE.)

    „Deci, dacă vă fac moldovean vă jignesc sau nu?”, l-a întrebat în continuare Bodgan Chirieac pe Marcel Ciolacu.

    „Și eu am crescut în comunism, ca și dumnevoastră, și știți ce ne-a ținut vii? Acele glume pe care le făceam și acele bancuri. După o zi încărcată la Timișoara, am făcut o glumă nefericită. (…) Sunt tot felul de glume locale cum sunt între Brăila și Galați. Am văzut și comentariile la televizor. Poate din funcția de prim-ministru nu ar fi trebuit să fac această glumă. Iertați-mă, sunt uman”, a mai spus Marcel Ciolacu.

    În urmă cu aproape o săptămână, premierul României, Marcel Ciolacu, a susținut într-o conferință de presă că: „Buzăul nu e în Moldova, nu mă jigniţi”.

    (Citește și: NOUA LEGE A EVAZIUNII! CIOLACU: LA BUGETUL STATULUI DIN EVAZIUNEA FISCALĂ DEPISTATĂ N-AM ÎNCASAT NIMIC!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA