20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Frații Fabian au primit arest la domiciliu după crima de la padina!

    Curtea de Apel Ploieşti a decis să îi scoată din arest preventiv pe frații Fabian, inculpaţi în dosarul uciderii unui bărbat într-un hotel din Padina. Cei trei au fost plasaţi în arest la domiciliu, decizia Curţii de Apel Ploieşti în acest sens fiind definitivă.

    „Admite contestaţiile formulate de inculpatii Marin Laurenţiu, Marin Louis-Justin, şi Marin George-Armando, împotriva încheierii din data de 30 aprilie 2024 pronunţată de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dâmboviţa şi în consecinţă; Desfiinţează in parte încheierea contestată, şi înlocuieşte măsura arestării preventive luata fata de inculpatii Marin Laurentiu,, Marin Louis Justin si Marin George Armando cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 29 zile începând de la 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv”, este soluţia definitivă pronunţată luni de magistraţii Curţii de Apel Ploieşti.

    (Te-ar putea interesa și: ACCIDENT GRAV PE PODUL GRANT DIN CAPITALĂ! O MASINĂ S-A RASTURNAT! 7 PERSOANE RĂNITE! VIDEO!)

    Sursa: Captura portal.just.ro

    Cei trei au interdicţia de a lua legătura cu martorii din dosarul în care sunt cercetaţi, printre care și Alex Velea. Tot în luna februarie a acestui an, frații Fabian au depus plângere pentru tentativă de omor.

    Frații Marin sunt acuzați că în noaptea de 10 spre 11 februarie 2024 au ucis un bărbat într-un hotel din Padina, județul Dâmbovița. Cei trei au fost plasați în arest preventiv începând cu data de 12 februarie. Se pare că victima ar fi intrat în conflict cu cei trei indivizi după ce aceștia au făcut remarci jignitoare la adresa soției acestuia, iar el a intervenit pentru a-și apăra partenera. Bărbatul decedat era un om de afaceri respectat în comunitatea din Târgoviște.

    (Citește și: PERCHEZIȚII ȘI RETINERI ÎN DOSARUL FRAUDELOR CU AUTOVEHICULE DE LUX)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA