29.6 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Amenințare sau glumă la adresa candidaților din Suceava? Ioan Bivol: Cine candidează impotrivă ajunge așa! VIDEO

    Un consilier local din Bosanci a distribuit un clip macabru. În cazul în care a fost intenționată ca o glumă, aceasta este de natură macabră și ar trebui să fie supusă unei analize atente de către diverse instituții guvernamentale.

    UPDATE: Contactați de catre AVMNews, atât Ioan Bivol cât și Neculai Miron nu au răspuns.

    Ioan Bivol, adeptul primarului din Bosanci a băgat spaima în candidați

    Ioan Bivol, susținător al primarului Neculai Miron din Bosanci, a filmat și distribuit pe rețelele sociale un clip în care apare lângă un porc pe proțap, însoțit de un cuțit și o furculiță. Pe porc sunt scrijelite mai multe nume, alături de comentariul „Cârcotașii de pe Facebook”.

    (Citește și: SEBASTIAN BURDUJA, CANDIDATUL MOTOCICLIST, MULTITALENTAT! CUM CÂNTĂ ADVERSARUL GABRIELEI FIREA! VIDEO!)

    Pe finalul înregistrării, Bivol rostește următoarele cuvinte:”Cine candidează împotrivă ajunge așa, ca purcelușul ăsta!” , adică mort.

    Complicitate municipală: Culisele violenței politice la Bosanci

    În spatele consilierului local care îndeamnă la violență se află alte două figuri. Aceștia sunt doi funcționari ai Primăriei Bosanci, recrutați în timpul primului mandat al lui Neculai Miron.

    (Citește și: SEBASTIAN BURDUJA, CANDIDATUL MOTOCICLIST, MULTITALENTAT! CUM CÂNTĂ ADVERSARUL GABRIELEI FIREA! VIDEO!)

    În ceea ce-l privește pe Ioan Bivol, el este un apropiat al primarului actual și l-a însoțit în toate etapele politice prin care acesta a trecut, ocupând acum poziția a treia pe lista de consilieri locali.

    Se presupune că Neculai Miron este mândru de această înregistrare, dar dacă crede că astfel de acțiuni vor continua la infinit, este în eroare.

    Declinul ‘Luceafărului huilei’: Avertismentul lui Traian Tomescu

    Un alt Miron, care își conferea și el statutul de zeu și de imun la repercusiuni, a sfârșit prin a fi închis.

    Este vorba de Miron Cozma, cunoscut și sub pseudonimul „Luceafărul huilei”, al cărui declin a fost prevăzut de un fost oficial al Federației Române de Fotbal, Traian Tomescu.

    În cadrul unei emisiuni TV, acesta i-a transmis un mesaj simplu: „Se strânge lațul, Miroane!”.

    (Te-ar interesa și: NICOLAE CIUCĂ AFIRMĂ CĂ PNL ELABOREAZĂ O STRATEGIE PENTRU A PREZENTA UN CANDIDAT PROPRIU LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE.)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA