29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Sebastian Burduja, candidatul motociclist, multitalentat! Cum cântă adversarul Gabrielei Firea! Video!

    După ce a venit pe motor să își depună candidatura pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja a fost din nou în centrul atenției, la propriu.

    Liderul PNL sect 1 a făcut show în centrul vechi din capitala. A cântat minute întregi la chitară, dar și cu vocea.

    (Citește și: SEBASTIAN BURDUJA: CRITICI ASPRE LA ADRESA LUI NICUȘOR DAN ȘI GABRIELEI FIREA PENTRU ADMINISTRAȚIA BUCUREȘTIULUI)

    Candidații PMB care și au încercat norocul în muzica

    În urmă cu mai mulți ani, Gabriela Firea și-a încercat și ea norocul în muzica, ba chiar a scos un album de muzică de petrecere cu celebra sa colegă de breaslă, Simona Gherghe.

    (Citește și: NOUA LEGE A EVAZIUNII! CIOLACU: LA BUGETUL STATULUI DIN EVAZIUNEA FISCALĂ DEPISTATĂ N-AM ÎNCASAT NIMIC!)

    Atunci când vine vorba de muzica, Cristian Popescu Piedone este obișnuit să i se cânte diferite melodii interpretate special pentru el, dar nici el nu se sfiește să cânte.

    Singurul care se cam sperie de microfon este Nicușor Dan. Pasionat mai mult de cifre și matematică, Nicușor nu prea le are nici cu muzica, nici cu dansul.

    (Te-ar putea interesa și: SCHIMBĂRI ÎN PREFERINȚELE ELECTORALE PENTRU PRIMĂRIA CAPITALEI: BURDUJA ÎN CREȘTERE, PIEDONE ÎN SCĂDERE, FIREA ȘI NICUȘOR DAN, SURPRIZE!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA