20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    FCSB, DRUMUL SPRE CHAMPIONS LEAGUE!

    Chiar dacă au pierdut în meciul cu CFR Cluj, cu 1-0, echipa lui Gigi Becali a câștigat trofeul de campioană a Superligii, după 9 ani. ”Războinicul luminii” a revenit pe stadion, iar fanii l-au aplaudat minute în șir. Acum, FCSB se pregătește pentru preliminariile Champions League.

    „Să mă laud eu, nu vreau, pentru că nu e meritul meu. Eu nu am mai fost la echipa asta de doi-trei ani. Nu mă mândresc, pentru că nu am avut eu o contribuţie. Familia m-a determinat să vin la meci şi am luat şi călugării cu mine, pentru că m-au ajutat. Atmosfera a fost extraordinară, scorul nu este nicio problemă, dar o echipă care nu mai are motivaţie… Nu e niciun fel de problemă, singura chestie pentru care voiam să câştig era ca să îl ajutăm pe Hagi (Farul, n. red.). Problema e ce faci mai departe? Eu nu vreau sa iau campionatul să fiu campion, eu vreau să jucăm în Liga Campionilor. Şi o să întăresc echipa, o să iau şase-şapte jucători. Vor veni doi-trei atacanţi, nu ştiu cine acum. Coman va fi în preliminarii”, a declarat Becali la DigiSport.

    @primasport.ro #foryou #footballtiktok #viral #primasport ♬ sunet original – PrimaSport

    (Te-ar putea interesa și:REGHECAMPF A RECLAMAT UN FURT DE 400.000 DE EURO!)

    Drumul spre grupă va fi unul destul de dificil, pentru că în turul doi, echipa roș-albaștrilor nu va fi cap de serie. Echipa condusă de Elias Charalambous va participa la preliminariile Ligii Campionilor încă din prima rundă și va fi clasată cap de serie în această etapă.

    Gigi Becali a anunțat câți bani va caștiga Elias Charalambous

    Prezent pe stadion după o perioadă îndelungată de absență, Gigi Becali și-a exprimat satisfacția și a anunțat că va crește remunerația antrenorului pe care l-a recrutat recent. Elias Charalambous va câștiga 10.000 de euro pe lună, iar primele lui vor fi triple, a anunțat Gigi Becali.

    @primasport.ro Talentatul @AndreiStroe a surprins cadre de senzație pe Arena Națională! #primasport #viral #footballtiktok #foryou ♬ sunet original – PrimaSport

    După încheierea partidei, jucătorii au primit medaliile și trofeul, iar acest succes a fost sărbătorit și de către Gigi Becali. După o pauză îndelungată, patronul a revenit pe stadion și a anunțat în direct la Digi Sport că Elias Charalambous va rămâne în echipă, cu un salariu lunar crescut de la 5.000 de euro la 10.000 de euro.

    (Citește și: CE MAȘINĂ CONDUCE CHARLES LECLERC CÂND NU E PE PISTA DE FORMULA 1!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA