20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Alexandru Rafila,veste de ultimă oră legată de Florin Piersic! ,,Nu se va întâmpla în următoarele 48 de ore,,

    Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, declară că Florin Piersic nu va fi mutat de la Spitalul Foișor în următoarele 48 de ore.

    Alexandru Rafila: Florin Piersic nu va fi transferat în următoarele 48 de ore

    „Continuă tratamentul antibiotic, în mod evident. Nu urmează decât să se întâmple o monitorizare a paientului. La un moment dat, intervenția chirurgicală trebuie să se încheie, din punct de vedere al plăgii operatorii.

    Vom vedea în continuare pașii pe care îi indică echipa medicală multidisciplinară, că există cardiolog, anestezist, infecționist și medicul ortoped, care îl îngrijesc foarte bine, îi felicit și le mulțumesc tuturor”, a declarat Alexandru Rafila.

    (Citește și: MEDICII FAC ANUNȚUL DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI FLORIN PIERSIC: ”SE PREZINTĂ CU O STARE GENERALĂ GRAVĂ…”)

    În momentul în care a fost întrebat dacă Florin Piersic va fi transferat în următoarele 48 de ore, ministrul Sănătății a răspuns: „Nu, nu cred”.

    Transferul lui Florin Piersic la Spitalul Foișor: Detalii despre starea sa și tratamentul ortopedic

    Joi dimineața, actorul Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Foișor pentru a primi tratament ortopedic.

    Medicii de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” au confirmat că starea sa este stabilă, însă au subliniat că acesta este un pacient vulnerabil din cauza vârstei și a condițiilor medicale preexistente.

    În vârstă de 88 de ani, actorul a fost adus de la Cluj-Napoca la București cu o aeronavă SMURD.

    (Te-ar putea interesa și: CARE ESTE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI FLORIN PIERSIC! ACTORUL SE AFLĂ SUB ATENTA SUPRAVEGHERE A MEDICILOR)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA