20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Schimbări în preferințele electorale pentru Primăria Capitalei: Burduja în creștere, Piedone în scădere, Firea și Nicușor Dan, surprize!

    Sondajul proaspăt înaintea debutului campaniei electorale aduce vești aprinse!

    Epoca în care competiția pentru Primăria Capitalei era concentrată între Nicușor Dan, actualul primar, și Cristian Popescu Piedone, liderul Sectorului 5, a trecut. Procentele s-au modificat radical odată cu retragerea candidatului comun PNL – PSD, Cătălin Cîrstoiu.

    Cel mai nou sondaj Sociopol publicat de Mirel Palada

    „În continuare, Nicușor Dan (independent, susținut de ADU) are prima șansă să câștige Primăria Municipiului București, cu aproape 40% (37%). Evoluție relativ constantă de vot.

    (Citește și: DEBUTUL CAMPANIEI ELECTORALE ȘI REGULILE PARTIDELOR POLITICE: CE TREBUIE RESPECTAT ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ)

    În continuare, Gabriela Firea (PSD) și Cristian Popescu Piedone (PU-SL) își împart aproape la egalitate bazinul în mare măsură comun de votanți, fiind mult în urmă cu procentele față de Nicușor Dan: Firea 23%, Piedone 18%. Firea evoluție constantă, Piedone în scădere.

    (Citește și: CIOLACU AFIRMĂ CĂ TARIFELE LA GAZE NATURALE ȘI ELECTRICITATE AU ÎNREGISTRAT O SCĂDERE: „INTERVENȚIA GUVERNULUI A FOST CORECTĂ!”)

    Sebastian Burduja (PNL) cunoaște o creștere semnificativă de la anteriorul sondaj Sociopol încoace, aproape ajungându-l pe Piedone cu 16%. Mihai Enache (AUR) obține 5%, în scădere față de sondajul anterior Sociopol”, a publicat Mirel Palada pe pagina s-a de Facebook

    (Te-ar putea interesa și: SEBASTIAN BURDUJA: CRITICI ASPRE LA ADRESA LUI NICUȘOR DAN ȘI GABRIELEI FIREA PENTRU ADMINISTRAȚIA BUCUREȘTIULUI)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA