20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Sebastian Burduja: Critici aspre la adresa lui Nicușor Dan și Gabrielei Firea pentru administrația Bucureștiului

    Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, acuză creșterea masivă a datoriilor pe termen lung și totalul acestora în timpul mandatului lui Nicușor Dan.

    Sebastian Burduja dezvăluie că Nicușor Dan a gestionat datoriile prin refinanțare, crescând datoria totală.

    Acesta subliniază că cheltuielile cu dobânzile au crescut cu aproape 100 de milioane de lei și că datoria Termoenergetică către ELCEN a înregistrat o creștere de aproape 5 ori, de la 244 de milioane de lei la peste 1 miliard de lei, în timpul mandatului său.

    ”Da, campania aceasta este despre valori. Şi adevăr. Aseară, la un post de televiziune, Nicuşor Dan s-a chinuit să ne spună cum a redus de fapt datoriile PMB, dar a minţit poporul cu televizorul. A venit cu hârtiile din trimestrul III (septembrie 2023), ca să dea bine. Doar că bilanţul real de la final de 2023 este cel prezentat de mine ieri în faţa Primăriei Generale şi ne arată clar că pe mandatul său datoriile Primăriei Generale AU CRESCUT cu aproape 2 miliarde de lei pe termen lung şi cu jumătate de miliard de lei per total”, a scris Sebastian Burduja într-o postare pe Facebook.

    (Citește și: DEBUTUL CAMPANIEI ELECTORALE ȘI REGULILE PARTIDELOR POLITICE: CE TREBUIE RESPECTAT ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA