29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Operațiune de amploare marca D.I.I.C.O.T: 12 persoane reținute în Cluj-Napoca

    Procurorii D.I.I.C.O.T au luat măsuri decisive în cadrul unei ample operațiuni împotriva criminalității organizate.

    Pe parcursul a două zile, 9 și 10 mai 2024, au fost reținute 12 persoane, suspectate de implicare în diverse activități ilegale, printre care constituirea unui grup infracțional organizat și traficul de substanțe dopante de mare risc.

    Tone de substanțe interzise și averi confiscate în urma operațiunii antidrog

    (Citește și: REȚINUT PENTRU FURT CALIFICAT ȘI TÂLHĂRIE!)

    În cadrul perchezițiilor, autoritățile au descoperit o cantitate impresionantă de substanțe interzise, inclusiv peste 4 tone de diverse substanțe, precum și echipamente și ustensile folosite în procesul de producție și distribuție a acestora.

    De asemenea, au fost confiscate sume mari de bani, valută, ceasuri de lux și vehicule, în valoare totală de peste 600.000 de euro.

    Acțiunea împotriva traficanților: Cereri de arestare și colaborare între autorități

    În prezent, procurorii au depus cereri pentru arestarea preventivă a suspecților pentru o perioadă de 30 de zile și au formulat propuneri de arestare în lipsă pentru cei care au fugit de urmărirea penală.

    (Te-ar putea interesa și: DUPĂ CINCI ANI, MEDICUL CARE A ARUNCAT UN COPIL LA GUNOI, FAȚĂ IN FAȚĂ CU PĂRINȚII: „NU SIMT NICIUN REGRET!”)

    Această acțiune a fost posibilă datorită cooperării strânse între procurori, polițiști și alte autorități, precum și implicarea unor unități specializate în combaterea criminalității organizate și jandarmi.

    Operațiunea a beneficiat de suportul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj și de expertiza tehnică și criminalistică a Biroului Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T și a Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. Este un nou pas important în lupta împotriva criminalității organizate și a traficului de substanțe interzise în România, au transmis autoritățile.

    (Citește și: ANAF SCOATE LA LICITAȚIE BUNURILE ELENEI UDREA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA