30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Incendiu violent la o hală din Prahova! S-a emis mesaj RO-ALERT!

    Incendiu violent la o hală din Prahova! S-a emis mesaj RO-ALERT!. În cartierul Nuci din Ploiești, o hală a fost afectată de un incendiu. Autoritățile au emis un mesaj RO-ALERT.

    UPDATE

    De la ce a pornit incendiul

    Conform I.S.U Prahova, incendiul care a izbucnit într-o hală cu reziduri petroliere din cartierul Nuci din Ploiești a fost stins.

    Potrivit informațiilor furnizate, focul a afectat deșeuri petroliere dintr-un rezervor subteran, cu o suprafață exterioară de aproximativ 100 de metri pătrați.

    Potrivit informațiilor furnizate de către ISU Prahova, pompierii au concluzionat că incendiul cel mai probabil s-a declanșat din cauza efectului termic al metalului topit în timpul lucrărilor de tăiere a metalelor, acesta intrând în contact cu reziduurile petroliere din interiorul halei.

    I.S.U a folosit ventilatoare de mare capacitate pentru degajarea fumului

    33 de subofițeri și 4 ofițeri au intervenit la fața locului. ISU a informat că s-a folosit un ventilator cu capacitate mare pentru a evacua fumul din interior. Datorită degajării masive de fum, s-a trimis un mesaj RO-ALERT pentru municipiul Ploiești.

    Știre inițiala

    Hala cu o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați găzduiește reziduuri petroliere, dificultând operațiunea de stingere a incendiului. Conform ISU Prahova, în interiorul halei există canale tehnologice deschise, cu o adâncime de aproximativ 15-20 de metri, iar intervenția se desfășoară din exterior.

    La fața locului intervin pompierii militari din Detașamentele 1 și 2 Ploiești, cu un total de 6 autospeciale, o autospecială de salvare de la înălțime, un echipaj SMURD și două autospeciale de primă intervenție și comandă.

    Până în prezent, 20 de lucrători s-au autoevacuat conform I.S.U. Din cauza degajării masive de fum, un mesaj RO-ALERT va fi transmis pentru municipiul Ploiești conform informațiilor furnizate de către ISU Prahova.

    (Citește și: INCENDIU DEVASTATOR IN GURA HUMORULUI! O GOSPODĂRIE A FOST CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA