30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Incendiu devastator in Gura Humorului! O gospodărie a fost cuprinsă de flăcări!

    Incendiu devastator in Gura Humorului! O gospodărie a fost cuprinsă de flăcări! În nopatea de 10 mai, la ora 03:22 autoritățile au fost alertate prin apel la 112 cu privire la un incendiu ce se manifestă la o casă.

    Incendiul, care pare să fi fost generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător, a izbucnit la o gospodărie din Gura Humorului. Cu toate că echipajele de intervenție au sosit rapid, flăcările se răspândeau deja rapid, cuprinzând o locuință și o anexă gospodărească, apoi extinzându-se la o a doua casă din aceeași proprietate.

    Din fericire, echipajele SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarilor, un bărbat și soția sa, care au suferit un atac de panică. Cu toate acestea, ambii au fost stabilizați și au refuzat transportul la spital.

    Incendiul a fost lichidat la ora 7:08, dar distrugerile erau deja considerabile. O locuință și anexa gospodărească au fost complet distruse, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, în timp ce a doua casă a suferit daune la pod și acoperiș, pe aproximativ 100 de metri pătrați.

    (Citește și: ACCIDENT RUTIER ÎN CAPITALĂ! MOTOCICLIST LOVIT FRONTAL DE UN AUTOTURISM)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA