29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Reghecampf a reclamat un furt de 400.000 de euro!

    Laurențiu Reghecampf a reclamat joi după amiază un furt care s-ar fi petrecut în urmă cu mai multe luni. Prejudiciul este de aproape 400.000 de euro.

    Antrenorul a reclamat că i s-au furat un Ferrari și o barcă, lucruri care erau depozitate la locuința din Snagov a fostei sale soții, Anamaria Prodan. Surse suțin că Reghe o acuză pe fosta soție că i-ar fi sustras bunurile.

    Anamaria Prodan i-a oferit lui Laurențiu Reghecampf, de ziua sa, un Ferrari. După o presupusă trădare, ea și-ar fi revendicat mașina. Poliția investighează acum proprietatea și posesia ilegală a vehiculului. Scandalul se adaugă altora din trecutul celor doi. Prodan este și subiectul unor plângeri penale, acuzată de defăimare de către Corina Caciuc. Surse apropiate antrenorului susțin că bunurile ar fi făcut parte din bunurile deținute de firma lui Laurențiu Reghecampf, dar erau în continuare folosite de fosta soție. Tot apropiații lui Reghe spun că Ana și-ar fi transferat bunurile pe persoană fizică și ulterior le-ar fi vândut.

    (Te-ar putea interesa și: LEWIS HAMILTON, DE PE PISTA DE FORMULA 1, PE TREPTELE MET GALA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA