20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Medicii fac anunțul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: ”se prezintă cu o stare generală gravă…”

    Într-un comunicat de presă dat de medicii care îl țin sub observație pe Florin Piersic, aceștia au spus adevărul despre starea de sănătate a marelui actor.

    Update 17:45

    În urma operației lui Florin Piersic i-a fost extrasă proteza pe care o avea la genunchi. Actorului i-a fost montat un dispozitiv de tip „spacer”, un dispozitiv provizoriu cu pompa de antibiotic care va elibera tratamentul. Florin Piersic va sta singur într-o boxă septică, un salon special din secția de Terapie Intensivă.

    Update 15:00

    Florin Piersic a intrat în sala de operație.

    Știrea inițială

    ”În cursul zilei de astăzi, 09.05.2024, domnul Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București. La momentul internării, pacientul, în vârstă de 88 ani, se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă.
    Vom efectua investigații de laborator și imagistice în urma cărora vom stabili conduita terapeutică.” a declarat Managerul Interimar de la spitalul Foișor ”As. Univ. Dr. Dragosloveanu Șerban”

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA