20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Care este starea de sănătate a lui Florin Piersic! Actorul se află sub atenta supraveghere a medicilor

    De mai bine de o săptămână, Florin Piersic a ajuns pe mâna medicilor în urma unei infecții.

    Conform surselor medicale, marele actor se află într-un punct critic din punct de vedere ortopedic. În aceste momente se așteaptă rezultatelor analizelor PET CT, efectuate la o clinică privată din Capitală și ulterior se pune problema extragerii protezei pe care actorul o are la genunchi. Abia după ce va fi evaluat și de către medicii de la spitalul Foișor, se va hotărî dacă actorul va rămâne internat acolo sau va fi transferat către Matei Balș.

    (Citește și: AGRESIUNE PE CALEA MĂNĂȘTUR DIN CLUJ-NAPOCA! POLIȚIA A ÎNTOCMIT DOSAR PENAL)

    I-a fost extras simulatorul cardiac

    Pentru ca tratamentul la care mareele actor este supus să își facă efectul, medicii i-au extras sondele stimulatorului cardiac. Florin Piersic a fost adus marți, în București cu un avion SMURD.

    ”Dumnealui a ajuns la Spitalul Militar în urma unei infecții pe care probabil a contractat-o printr-o branulă care i-a fost montată cu câteva zile înainte”, a declarat Horia Roșianu, medic primar cardiolog la Institutul Inimii Cluj Napoca, acolo unde a fost operat Florin Piersic.

    Florin Piersic va rămâne sub atenta supraveghere a medicilor pentru câteva săptămâni, până când infecția va fi eliminată complet din corp. După ce infecția este eliminată, actorul va intra din nou în sala de operațe pentru a i se reimplanta stimulatorul cardiac.

    (Te-ar putea interesa și: UN BĂRBAT A MURIT DUPĂ CE A SĂRIT ÎN GOL DE LA NIVELUL 6 AL UNUI IMOBIL DIN PLOIEȘTI)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA