30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    12 milioane de lei ajutor pentru astuparea găurii de la Slănic!

    Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat în cadrul ședinței de guvern că 12 milioane de lei vor fi alocate în regim de urgență pentru a aborda situația din Slănic, județul Prahova.

    „O decizie importantă este legată de alocarea unor fonduri în regim de urgenţă pentru continuarea lucrărilor de stabilizare a solului de la Slănic Prahova. Trebuie să rezolvăm acea situaţie de criză, acolo unde strada s-a surpat, este o problemă de siguranţă a locuitorilor oraşului şi vom aloca suma solicitată, circa 12 milioane de lei, şi sper ca lucrurile să reintre cât de curând de normal”, a subliniat premierul, la începutul ședinței de guvern de astăzi.

    (Pe același subiect: DRUM SURPAT CHIAR IN FAȚA SEDIULUI POLIȚIEI! SLANIC PRAHOVA IN ALERTĂ!)

    Baia Verde a început și ea să se surpe

    Pe 25 aprilie, în orașul Slănic din județul Prahova, Strada 23 August s-a prăbușit pe o suprafață de peste 60 de metri pătrați, formând un crater de aproximativ doi metri adâncime. Ca măsură de precauție, autoritățile au evacuat locuitorii din zonă, iar într-o primă etapă au fost evacuate peste 40 de persoane. Mai târziu, la începutul acestei săptămâni, și strada Baia Verde a început să prezinte semne de alunecare.

    Autoritățile locale și județene au intervenit în grabă, însă au apărut conflicte între Prefectură și Consiliul Județean, acuzațiile fiind că acesta din urmă a împiedicat lucrările de stabilizare a solului. În tot acest timp, locuitorii au fost martori neputincioși la schimbul de acuzații.

    Cauzele exacte ale prăbușirii nu au fost încă stabilite, însă rezultatele unei expertize tehnice urmează să fie făcute publice în curând. Există speculații că lucrările la rețeaua de gaze sau galeriile saline de sub oraș ar putea fi implicate în acest incident.

    (Te-ar putea interesa și: FABRICĂ CLANDESTINĂ DE DOPANTE! ZECI DE PERCHEZIȚII DOMICILIARE!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA