29.6 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Un bărbat a murit după ce a sărit în gol de la nivelul 6 al unui imobil din Ploiești

    Un bărbat a murit după ce a sărit în gol de la nivelul 6 al unui imobil din Ploiești. După acest incident, a fost constatat decesul său.

    Conform informațiilor furnizate de IPJ Prahova, o femeie a alertat poliția că un bărbat intenționează să se arunce de la etaj. Forțele de poliție s-au deplasat rapid la locul incidentului, însoțite de personal din alte instituții relevante, însă bărbatul s-a aruncat înainte de intervenția lor.

    Bărbatului de 55 de ani i s-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes.

    „La data de 8 mai, în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat are intenţia de a se arunca de la etaj dintr-un bloc de pe strada Mărăşeşti din municipiu. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, împreună cu lucrători ai celorlalte instituţii abilitate, însă, din nefericire, bărbatul s-a aruncat în gol”, a declarat IPJ Prahova.

    „Bărbat de 55 ani, cu politraumatism prin precipitare de la aproximativ 17 metri, stop cardio-respirator iresuscitabil – traumatism coloană cervicală, traumatism toracic, în observaţie fractură bazin, multiple fracturi la nivelul membrelor”, a transmis Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova.

    (Citește și: MII DE ROMÂNI SE INTORC IN CONTINUARE DIN VACANȚA DE PAȘTE! VAMA NĂDLAC BLOCATĂ)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA