29.6 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Acuzații de corupție în primăria Botoșani: Primarul Cosmin Andrei, în fața instanței pentru favorizarea unei amante în procesul de angajare

    Primarul Cosmin Andrei, în fața instanței pentru favorizarea unei amante în procesul de angajare.

    Procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Suceava al D.N.A l-au trimis în judecată pe primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, pentru presupusa implicare în favorizarea unei persoane apropiate în procesul de angajare.

    Potrivit acuzațiilor, Andrei ar fi furnizat informații confidențiale presupusei sale amante, pentru a-i facilita accesul la un post de consilier.

    (Te-ar putea interesa și: URĂRILE POLITICIENILOR DE PAȘTE! CE MESAJE AU TRANSMIS MARCEL CIOLACU ȘI NICOLAE CIUCĂ!)

    Conform anchetei, în data de 25 august 2021, Cosmin Andrei ar fi transmis listă cu subiectele concursului pentru postul de „consilier clasa I, grad profesional superior” unei candidate, care ulterior ar fi promovat examenul și ar fi ocupat funcția respectivă în mod ilegal.

    Beneficiara acestor favoruri este identificată drept fosta amantă a primarului, conform dezvăluirilor fostului soț al acesteia, care a avut un rol crucial în investigația desfășurată de procurorii DNA Suceava.

    Candidatura sub semnul întrebării: Cosmin Andrei se apără de acuzații, dar își pune în pericol mandatul și libertatea juridică

    În ciuda acestor acuzații, Cosmin Andrei, candidat din partea PSD pentru un nou mandat de primar, continuă să conteste acuzațiile, subliniind că este nevinovat.

    Cu toate acestea, în cazul în care va fi găsit vinovat, el riscă nu doar să-și piardă mandatul de primar, ci și să facă față consecințelor legale ale acțiunilor sale.

    (Te-ar putea interesa și: PRIMĂRIA CRAIOVA ÎN AȘTEPTAREA ACORDULUI DE MEDIU PENTRU PARCUL CERNELE: PLANURILE INCLUD EXPROPRIERI)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA