29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Kardashian- Jenner la Met Gala 2024! Ce ținute au purtat divele!

    Kris Jenner a fost prima care a apărut pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă din New York. Vedeta a purtat o rochie lungă, albă, semnată Oscar De La Renta.

    Kendall Jenner a fost și ea prezentă la cea mai scumpă gală și a purtat rochie uluitoare Givenchy Couture din 1999, cu decupaje și cu franjuri.

    Kylie Jenner a purtat și ea o rochie albă, simplă, seemnată Oscar de la Renta.

    Kim Kardashian a fost și ea prezentă la eveniment. Vedeta a purtat o rochie semnată Maison Margiela. „Pentru apariția ei, John Galliano a creat un look haute couture pentru Kim Kardashian, compus dintr-un cardigan de cașmir fiert, de culoare gri pal, spălat cu ciulin, un corset couture țesut din brocart argintiu antic și o fustă din metal argintiu prelucrat, care evocă dantelă, flori, frunze și crengi. interconectate cu lanț de argint și motive florale tăiate din fragmente de oglindă, precum și pandantive de cristal, perle și set ca o piesă de bijuterie.” se arată în comunicatul de presă al Maison Margiela.

    Khloe și Kourtney Kardashian nu au fost prezente la eveniment.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA