29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Străini arestați pentru trafic de droguri la Mamaia

    Mai mulți traficanți de droguri au fost prinși la începutul sezonului estival. Aceștia erau la unul dintre primele festivaluri de muzică ce au loc anul acesta pe plajele de la malul Mării Negre.

    ”La data de 4 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au organizat o acțiune pe raza stațiunii Mamaia, în urma căreia un bărbat (cetățean străin) a fost prins în flagrant delict în timp ce deținea în scopul comercializării droguri de mare risc (9 comprimate ecstasy și aproximativ 20 grame MDMA). Acesta se afla în zona porților de acces către perimetrul alocat desfășurării unui festival de muzică.” se arată în comunicatul IPJ Constanța.

    (Citește și: POVESTEA STUPEFIANTELOR CONTINUĂ PE LITORAL! AUTORITĂȚILE TRAG UN SEMNAL DE ALARMĂ!)

    Ce au găsit polițiștii la perchezițiile domiciliare

    ȚDe asemenea, sunt efectuate cercetări și față de alți doi bărbați (cetățeni străini), pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc și de mare risc, fără drept, pentru consum propriu. La aceeași dată, aceștia au fost depistați având asupra lor diferite cantități de cocaină și ketamină. În urma percheziției domiciliare efectuate la adresa de cazare a celor trei bărbați au fost identificate și ridicate diferite cantități de cocaină, ketamină și canabis, sume de bani, precum și alte mijloace de probă.” se mai arată în comunicatul IPJ.

    La data de 5 mai a.c. a fost dispusă măsura reținerii față de bărbatul prins în flagrant delict cu droguri de mare risc, iar astăzi, 6 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă.

    De asemnea, tot pe 5 mai, polițiștii BCCO Constanța, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a două persoane, o femeie de cetățenie străină și un cetățean român, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

    (Accesează și: MAȘINĂ DE POLIȚIE ÎMPOTMOLITĂ PE PLAJĂ! IMAGINI DEMNE DE CASCADORII RÂSULUI! VIDEO!)

    Ce droguri dețineau tinerii

    Astfel, la data de 5 mai, cei doi au fost reținuți în urma a două acțiuni succesive, la intrarea, respectiv în incinta spațiului de desfășurare a unui festival de muzică din stațiunea Mamaia. Cele două persoane au fost prinse în timp ce deţineau în vederea vânzării diferite cantități de MDMA (drog de mare risc), substanţă cristalină 4 – CMC (drog de mare risc), ketamină (drog de risc) şi 2 – MMC (substanţă psihoactivă).

    La data de 6 mai a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

    (Te-ar putea interesa și: ARESTAT PENTRU VIOL IN NOAPTEA DE PAȘTE! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN BAIA MARE!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA