20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Ploile torențiale au făcut prăpăd în țară. Trei mașini au fost luate de ape în Prahova

    Duminică, ploi torențiale însoțite de grindină au lovit mai multe regiuni ale țării, provocând pagube considerabile în grădini și livezi, conform plângerilor locuitorilor. De asemenea, trei vehicule au fost purtate de viitură pe cursul pârâului Sărata, în zona localității Vâlcănești din județul Prahova

    Nu au fost inregistrate victime, potrivit I.S.U Prahova

    În localitatea Vâlcăneşti, nivelul pârâului Sărata a crescut, iar trei autoturisme au fost luate de viitură pe o distanţă de aproximativ un kilometru, conform informațiilor furnizate de ISU Prahova.

    Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă dintre cele trei mașini afectate, una este funcțională, iar celelalte două sunt inutilizabile. Un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Plopeni se află la faţa locului pentru monitorizare, în timp ce nivelul pârâului rămâne ridicat.

    A fost emis mesaj RO-ALERT

    Duminică seară, mai multe judeţe au fost afectate de avertizări meteo pentru fenomene periculoase. Unele zone au primit atenţionări cod galben, în timp ce altele au fost sub avertizare cod portocaliu.

    În judeţul Prahova, locuitorii din mai multe oraşe şi comune au fost notificaţi prin mesaje RO-Alert să se adăpostească.

    În judeţul Prahova, unde s-a instituit avertizarea cod portocaliu pentru fenomene meteo periculoase duminică seara între 19:30 și 20:30, autorităţile au transmis mesaje de avertizare RO-Alert către localităţile Urlaţi, Boldeşti-Scăeni, Valea Călugărească, Bucov, Vărbilău, Gura Vitioarei, Albeşti-Paleologu, Lipăneşti, Măgurele, Vâlcăneşti, Cocorăştii Mislii, Dumbrăveşti, Bălţeşti, şi Plopu.

    Avertizări de vreme rea și în alte județe

    Au fost emise avertizări de fenomene meteorologice și pentru alte județe. Pe rețelele sociale, au fost distribuite imagini cu ploaia torențială însoțită de grindină din diverse zone ale țării, unde meteorologii au avertizat despre cantități semnificative de precipitații și vânt puternic.

    Pe Facebook au circulat imagini de la Ţebea, județul Hunedoara, de la Şiria, în județul Arad, și din Dâmbovița.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA