20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Mii de persoane au rămas fără apă în timpul Paștelui în Maramureș. Cine este de vină

    Sărbătoarea Paștelui a adus vești proaste pentru mii de locuitori din județul Maramureș. Oamenii din orașul Ulmeni, precum și cei din satele învecinate, se confruntă cu lipsa apei încă de la noaptea Învierii.

    Mii de locuitori din orașul Ulmeni, din județul Maramureș, au fost lipsiți de apă încă din noaptea de Înviere. Locuitorii își îndreaptă acuzele către o asociație agricolă, presupus vinovată pentru utilizarea utilajelor de stropit terenurile cu erbicid.

    Problema lipsei de apă în Ulmeni: Controverse și Acuzații Îndreptate către Asociația Agricolă”

    Administratorul asociației agricole se apără, susținând că cei 3.600 de litri de apă utilizați pentru alimentarea utilajelor nu sunt responsabili pentru lipsa apei în oraș și în satele din jur.

    „Vă dați seama că nu am apă să mă alimentez. De mâine mă duc la Sălsig, acolo nu este problemă la hidrant. Numai aici o fost problema aceasta.
    Dacă alții pot folosi și eu nu pot folosi. Cel cu spălătoria, dacă tot nu o fost apă. Eu nu cred, sincer vă spun, nu cred că din cauza mea. Eu îmi cer scuze, dar hai să ne gândim la 3600 de litri de apă.

    Bărbatul adaugă că de 12 ani este responsabil de stropirea terenurilor din Ulmeni cu erbicid și că nu a întâmpinat până acum o problemă similară.

    (Citește și: DESCOPERIRE TRAGICĂ ÎN TIMIȘOARA: UN BĂRBAT ÎN VÂRSTĂ DE 31 DE ANI GĂSIT DECEDAT ÎN APARTAMENT)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA