22.6 C
București
sâmbătă, iunie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Ferma dacilor renaște de Paște! Zeci de oameni au venit să petreacă sfintele sărbători în natură!

    Aflată la 70 kilometri de București, Ferma Dacilor renaște ca pasărea Phoenix după incendiul din Decembrie 2023. Zeci de oameni s-au strâns de la primele ore ale dimineții să petreacă Sfintele sărbători în natură, la aer curat.

    În locul în care în urmă cu doar câteva luni avea loc o tragedie fără margini, oamenii au venit să petreacă Paștele. Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor a făcut ca locul să strălucească din nou. În ziua de Paște, acesta a transmis și un mesaj tuturor celor care sărbătoresc învierea lui Iisus Hristos!

    Pe 26 decembrie 2023, Ferma Dacilor era cuprinsă de flăcări, iar 8 persoane și-au pierdut viața. Cu ocazia Paștelui, Cornel Dinicu a amintit și numele celor care și-au pierdut viața în urma incendiului, Victor, Pif, Petru, Luca, Andrei, Adrian, Anca și Vlad.

    (Te-ar putea interesa și: MIRACOLUL DIN SÂMBĂTA MARE, ÎN DIRECT DIN IERUSALIM! CÂND VA AJUNGE LUMINA SFÂNTĂ ÎN ROMÂNIA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA