30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Accident grav în Hunedoara: 6 victime și o conductă de gaze avariată

    Accident grav in Hunedoara! Detașamentul de Pompieri din Petroșani a intervenit în localitatea Aninoasa, după ce a avut loc un accident rutier implicând două autoturisme.

    Echipele de intervenție au acționat prompt, mobilizând o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, alături de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

    Au fost transportate la spital 6 persoane implicate în accident

    La locul evenimentului, s-a constatat că șase persoane au fost implicate în accident, patru bărbați și două femei, toți primind primul ajutor medical pe teren înainte de a fi transportați la spitalul din Petroșani pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

    O conductă de gaz a fost avariată in urma accidentului

    Impactul a avariat și o conductă de gaze, ceea ce a determinat solicitarea unei echipe din partea distribuitorului de gaze pentru remedierea situației și prevenirea unor eventuale incidente suplimentare.

    În tot acest timp, pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire a izbucnirii incendiilor în zona afectată de accident, au transmis autoritățile.

    (Citește și: PLOILE TORENȚIALE AU FĂCUT PRĂPĂD ÎN ȚARĂ. TREI MAȘINI AU FOST LUATE DE APE ÎN PRAHOVA)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA