34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Voiajorul Orlando lovește din nou! A încercat să fugă de poliție!

    La doar 3 zile după ce a fost dat în urmărire generală, voiajorul Orlando lovește din nou! Acesta a încercat să scape de poliție după ce a fost emis un mandat de arestare pentru că a fost prins conducând fără permis.

    ”La data de 3 mai a.c., în jurul orei 20:00, în urma unor activități investigativ operative, polițiștii orașului Bragadiru s-au deplasat la o adresă din orașul Bragadiru, pentru a pune în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, care se afla la adresa respectivă.” se arată în comunicatul IPJ ILFOV.

    (Te-ar putea interesa și: BĂRBAT ÎMPUȘCAT DE POLIȚIȘTI DUPĂ CE A ÎNCERCAT SĂ ÎI ATACE CU UN TOPOR! VIDEO!)

    Sursa foto: Captura Politia Romana

    Polițiștii au tras cu armele din dotare

    ”În momentul prezentării polițiștilor la adresa respectivă, bărbatul în cauză a încercat să se sustragă, prin escaladarea gardului, context în care, polițiștii din Bragadiru au procedat la urmărirea acestuia, împrejurare în care l-au somat legal și au folosit armamentul din dotare, executând un foc în plan vertical.

    Bărbatul urmărit a fost prins, imobilizat și încătușat după care a fost condus la sediul poliției orașului Bragadiru pentru continuarea activităților procedurale.” se mai arată în comunicatul Poliției. Bărbatul are de executat o pedeapsă de un an și 8 luni pentru conducerea unui autovehicul fără permis.

    (Vezi și: BĂRBAT BĂNUIT DE BRACONAJ CINEGETIC, PRINS ÎN FLAGRANT DE CĂTRE POLIȚIȘTI)

    Orlando și ilegalitățile

    În 2016, Orlando devenea cunoscut în întreaga țară după ce reușise să păcălească mai mulți tineri. La acea vreme, bărbatul cerea altor persoane să împartă chiria cu el până își va găsi un loc de muncă. Doar că atunci când se vedea singur în locuință, Orlando fura tot ce putea căra, laptopuri, tigăi și electrocasnice. În octombrie 2016, Orlando abia fusese eliberat din închisoare, o lună mai târziu având deja două furturi la activ. În iulie 2015, Orlando Constantin a fost condamnat la 2 ani şi 10 luni de închisoare cu suspendare după ce a furat bunuri de la mai multe persoane şi a condus şi fără permis. 

    (Citește și: TRAGEDIE ÎN TIMPUL UNEI PARTIDE DE VÂNĂTOARE ÎN DEVA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA