20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Irina Begu, învinsă în semifinalele ITF Wiesbaden

    Jule Niemeier a învins-o pe Irina Begu în semifinalele turneului ITF de la Wiesbaden. Aceasta a trecut de a treia favorită a competiției în două seturi, cu scorul de 6-1, 6-3.

    Problemele de serviciu ale Irinei la meciul cu Jule

    Serviciul a fost marea problemă a Irinei la meciul cu Jule de sâmbătă. Begu a cedat patru gameuri de la lansare, iar de la retur nu a putut remonta situația.

    Niemeier, clasată pe locul 111 în lume, s-a dovedit a fi mai constantă și mai inspirată în momentele cheie, ceea ce în cele din urmă a făcut diferența.În vârstă de 24 de ani, jucătoarea germană a obținut victoria într-o oră și 18 minute.

    Întoarcerea lui Begu pe teren: Revenirea după o pauză din cauza accidentării

    Begu, în vârstă de 33 de ani și ocupanta locului 128 în clasamentul mondial, a fost accidentată și a lipsit din circuitul WTA între septembrie 2023 și martie 2024.

    De la întoarcerea pe teren, Begu a participat la turneul WTA Antalya, unde a ajuns în finală în cadrul categoriei „125”, însă a fost învinsă de Jessica Bouzas Maneiro. Apoi, a concurat la WTA Madrid, unde a fost eliminată în turul al doilea de Madison Keys, și la turneul ITF de la Wiesbaden din Germania.

    Revenirea la competiție: Begu și pregătirea pentru WTA Antalya

    Înaintea competiției din Turcia, la WTA Antalya, sportiva noastră nu a mai jucat de la US Open 2023, când a fost învinsă în primul tur de Tamara Korpatsch, cu scorul de 3-6, 2-6.

    Turneul ITF W100 de la Wiesbaden din Germania, aflat la a treia ediție, are loc în perioada 29 aprilie – 5 mai. Competiția se desfășoară pe zgură, cu participarea a 32 de sportive în tabloul principal, iar fondul total de premiere este de 100.000 de dolari. Câștigătoarele edițiilor precedente au fost Danka Kovinic (2022) și Elina Avanesyan (2023).

    (Citește și: RAUL PLEACĂ DE LA REAL MADRID!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA