20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Incendiu devastator în apropierea Mănăstirii Voroneț, în Sâmbata Mare! VIDEO

    Un incendiu violent a izbucnit în apropierea Mănăstirii Voroneț, lângă râul Voroneț, punând în pericol locuințele din zonă. Flăcările s-au extins rapid la o casă de locuit și la două anexe gospodărești, iar în urma propagării acestora, acoperișul unei locuințe învecinate a fost afectat.

    Update 16:30 – Cuplul care deține casa este format din doi tineri, ea fiind însărcinată in luna a 5 a. Cuplul a povestit că erau în foișor când au observat flăcările și nu au mai putut face nimic, deoarece incendiul s-a extins foarte repede.

    Există suspiciuni că incendiul a fost cauzat de o problemă în instalația electrică. De asemenea, au fost semnalate probleme cu privire la lipsa presiunii în hidranți. Atmosfera pentru stingerea incendiului este tensionată.

    În casa în care s-a răspândit incendiul, locuiește o femeie care suferă de o afecțiune medicală. Deși nu este în vârstă, a suferit un atac de panică și a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital. Ea locuia cu copiii, dar era afectată de boala ei.

    Știre inițiala

    Situația a fost cu atât mai gravă cu cât în casa cuprinsă de flăcări se afla o bătrână cu mobilitate redusă, dar autoritățile au reușit să o evacueze la timp, evitând astfel o tragedie.

    Pe lângă intervenția promptă a echipajelor de pompieri, s-au mobilizat și zeci de locuitori din zonă pentru a oferi ajutor și sprijin în lupta împotriva incendiului. Panica a cuprins comunitatea locală, iar străzile s-au umplut rapid de oameni speriați.

    Autoritățile continuă să monitorizeze situația și să acționeze pentru limitarea pagubelor materiale și pentru protejarea vieților oamenilor din zonă.

    (Te-ar putea interesa și: MIRACOLUL DIN SÂMBĂTA MARE, ÎN DIRECT DIN IERUSALIM! CÂND VA AJUNGE LUMINA SFÂNTĂ ÎN ROMÂNIA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA