22.6 C
București
sâmbătă, iunie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Cozi interminabile la cozonaci în Sâmbăta Mare! Românii au luat cu asalt cofetăriile!

    În timp ce unele dintre gospodine au pregătit ore întregi cozonaci pentru masa de Paște, altele au ales să salveze câteva ore de gătit și au comandat dulcele de la cofetărie! Încă de la primele ore ale dimineții, cofetăriile din București au fost luate cu asalt de mii de oameni.

    În 2024, cozonacul este desertul preferat de mulți români în perioada sărbătorilor pascale, fiind adesea preparat de gospodine sau preferat de unii cumpărat din comerț. Făcut după o varietate de rețete, cozonacul nu lipsește de pe masa marilor sărbători din an.

    (Citește și: ROMÂNII AU GOLIT RAFTURILE CU VOPSEA DE OUĂ! AU LĂSAT ÎN URMĂ DOAR AMBALAJELE!)

    Cât costă un cozonac în 2024

    Un cozonac moldovenesc a ajuns să coste aproape 100 de lei, în timp ce pasca şi cozonacul cu ciocolată au un preț de pornire începând cu 110 lei. Această creștere se datorează unei combinații de factori, inclusiv inflației și cererii crescute pentru produse de înaltă calitate.

    Gospodinele continuă să își pregătească propriile rețete tradiționale, dar mulți aleg să cumpere cozonacii de la patiserii sau magazine specializate pentru a economisi timp și pentru a se bucura de varietate. Cu toate acestea, un lucru rămâne constant: cozonacul rămâne un element central al sărbătorilor pascale, aducând bucurie și tradiție în casele românilor.

    (Te-ar putea interesa și: CÂT COSTĂ MASA DE PAȘTE ÎN 2024! AVMNEWS A FĂCUT CALCULELE!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected].

    STIRI RECENTE

    NU RATA