20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Ultima zi de cumpărături pentru Paște în Târgu Mureș: Prețuri constante, cerere scăzută

    Astăzi este ultima zi în care locuitorii din Târgu Mureș își pot procura miei pentru masa de Paște, iar situația pare să fie similară cu cea din anul trecut. Prețurile nu au suferit modificări semnificative, iar oferta de last minute lipsește cu desăvârșire.

    Prețurile neschimbate, cererea scăzută

    La magazine, prețul pe kilogram de miel se menține la 55 de lei, fără vreo schimbare față de anul precedent. Cu toate acestea, ciobanii vând mieii în viu la 25 de lei pe kilogram, iar chiar și la acest preț, cererea este sub așteptări.

    Cu toate că comercianții și ciobanii se plâng de această situație, prețurile nu au putut fi reduse, dat fiind cheltuielile mari de întreținere a animalelor.

    Proprietara unui magazin din zonă, explică că prețurile rămân neschimbate, iar clienții au libertatea de a achiziționa cât doresc. Totuși, în ciuda acestui fapt, oamenii nu se mai ingrămădesc ca în anii precedenți din cauza fondurilor insuficiente.

    Ciobanii din apropierea județului mențin prețul pentru carnea de miel

    Cu toate că locuitorii orașului Târgu Mureș beneficiază de un preț identic cu cel al anului trecut la carnea de miel, cererea este una scăzută. Cu toate acestea, există si persoane care doresc să cumpere animalul viu, iar cei mai mulți apelează la ciobanii din zona.

    Un cioban din apropierea orașului a preferat să crească prețul animalului in viu, deoarece costurile de creștere a animalelor sunt tot mai mari. Anul trecut un miel in viu se vindea cu 19 Lei/kg, iar anul acesta a ajuns să coste 25 Lei/kg.

    (Citește și: TRAGEDIE ÎN TIMPUL UNEI PARTIDE DE VÂNĂTOARE ÎN DEVA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA