30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Tragedie în timpul unei partide de vânătoare în Deva!

    O tragedie a survenit în timpul unei partide de vânătoare în Deva, în seara zilei de 2 mai 2024.

    Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit după ce a fost impușcat accidental. Incidentul a avut loc în timp ce un bărbat în vârstă de 34 de ani, participa la vânătoare împreună cu tatăl său și alte persoane.

    Poliția a confirmat că vânătoarea era autorizată legal. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte și să stabilească eventualele responsabilități legale în acest tragic eveniment.

    Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă

    „La data de 02 mai 2024, în jurul orei 21:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Certejul de Jos, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare pe raza localității Boholt, împreună cu alte persoane, fiului său în vârstă de 34 de ani i s-ar fi descărcat accidental arma de vânătoare, fiind lovit mortal în zona pieptului un bărbat în vârstă de 44 ani, participant la vânătoare, au transmis autoritățile.

    (Citește și: POVESTEA STUPEFIANTELOR CONTINUĂ PE LITORAL! AUTORITĂȚILE TRAG UN SEMNAL DE ALARMĂ!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA