20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Povestea stupefiantelor continuă pe litoral! Autoritățile trag un semnal de alarmă!

    Petrecerile din stațiunile de pe litoral sunt cunoscute pentru atmosfera lor vibrantă și distracție non-stop. Cu toate acestea, în mijlocul acestui peisaj festiv se strecoară și un element întunecat. Povestea stupefiantelor continuă pe litoral.

    În prezent, autoritățile au dezvăluit că 14 tineri au fost surprinși în posesia unor substanțe interzise în timp ce se bucurau de vacanța la malul mării.

    (Te-ar putea interesa și: RĂPIRE ÎN SECTORUL 1! UN BĂRBAT A FOST BĂGAT ÎN DUBĂ CU FORȚA!)

    Substanțe Interzise Descoperite la Petrecerile de Pe Litoral

    11 au fost identificați la Sunwaves, iar ceilalți 3 au fost găsiți în zona Vama Veche. Substanțele confiscate variază de la canabis la ecstasy și pastile interzise.

    În urma acestor descoperiri, tuturor li s-au întocmit dosare penale, iar investigațiile au fost preluate de Biroul de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog (BCCOA).

    În timp ce ancheta este în desfășurare, întrebările abundă. Ce se întâmplă acum în Mamaia și ce măsuri se vor lua pentru a preveni astfel de incidente în viitor? Comunitatea și autoritățile sunt acum pe picior de război pentru a asigura siguranța și integritatea celor care se distrează pe litoralul românesc.

    (Citește și: RAZIE DE AMPLOARE ÎN CLUBURILE DIN BUCUREȘTI!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA