20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Bărbat împușcat de polițiști după ce a încercat să îi atace cu un topor! Video!

    Un bărbat din București a fost împușcat în picior de către polițiști după ce a încercat să îi atace cu un topor. Autoritățile au ajuns la casa acestuia în urma unui apel primit la 112, cu privire la faptul că bărbatul ar fi fost violent cu sora acestuia.

    Bărbatul, în vârstă de 37 de ani și-a amenințat sora cu un topor. La sosirea polițiștilor la locuința bărbatului, acesta le-a interzis autorităților accesul în locuința acestuia și i-a amenințat cu un topor. În urma amenințărilor, polițiltii l-au împușcat în picior pe bărbatul agresiv.

    (Citește și: RĂPIRE ÎN SECTORUL 1! UN BĂRBAT A FOST BĂGAT ÎN DUBĂ CU FORȚA!)

    ”La fața locului a fost prezentă și o echipă de prim-ajutor, care a intervenit de îndată, bărbatului fiindu-i acordate îngrijiri medicale.

    Întrucât în urma utilizării armamentului, persoana în cauză a suferit leziuni la nivelul membrului inferior stâng, acesta a fost transportat la spital, în stare stabilă, pentru investigații suplimentare.” se arată în comunicatul autorităților.

    Agresorul s-a ales cu ordin de protecție și brățară de monitorizare

    În urma cercetărilor autorităților, bărbatul s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu, de 5 zile, dar și o brățară de monitorizare. Cercetările vor continua sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare.

    (Te-ar putea interesa și: TRAGEDIE ÎN TIMPUL UNEI PARTIDE DE VÂNĂTOARE ÎN DEVA!)

    Suplimentar, Parchetul efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, având în vedere datele ce rezultă din comunicatul poliției, precum și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, unde se va cerceta dacă s-a folosit forța în mod proporțional și justificat de circumstanțe.

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA