30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Bărbat bănuit de braconaj cinegetic, prins în flagrant de către polițiști

    Polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant a unei persoane despre care aveau indicii că desfășoară o acțiune de braconaj cinegetic

    Polițiștii au prins, în flagrant delict, un bărbat de 56 de ani, cetățean german, cu reședința stabilită în Bistrița, care se deplasa cu un autoturism pe Drumul Județean 172 prin Sărata, județul Bistrița Năsăud.

    A fost descoperită o armă letală de vânătoare si muniție deținută ilegal

    În urma verificărilor efectuate de către polițiști, în interiorul autoturismului au fost descoperite și ulterior ridicate, o armă letală cu lunetă de vânătoare cu glonț, 5 cartușe cu glonț de diferite calibre, un dispozitiv destinat emiterii unor sunete specifice pentru animalele de vânat din specia căprior, o lanternă și un dispozitiv de vedere pe timp de noapte.

    Totodată, verificările polițiștilor au indicat faptul că autoturismul condus de către bărbat era neînmatriculat și avea aplicate două plăcuțe cu numere diferite de înmatriculare, false.

    Poliția a intocmit dosar penal pentru mai multe fapte

    Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj în modalitatea tentativei de a practica vânătoarea fără a avea eliberata autorizație de vânătoare de către gestionarul fondului, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

    (Citește și: TRAGEDIE ÎN TIMPUL UNEI PARTIDE DE VÂNĂTOARE ÎN DEVA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA