20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Răpire în sectorul 1! Un bărbat a fost băgat în dubă cu forța!

    Astăzi Poliția Capitalei a primit o sesizare alarmantă de la un agent de pază al unui complex rezidențial din Sectorul 1. Conform informațiilor primite, un bărbat ar fi fost introdus cu forța într-o autoutilitară.

    Știre în curs de actualizare…

    Într-o intervenție rapidă, polițiștii de la Secția 2 au pornit în căutarea vehiculului în cauză. În paralel, polițiștii de la Secția 6 au găsit victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, pe o stradă din Sectorul 1.

    Victima a fost imediat preluată de un echipaj de prim-ajutor și transportată la spital pentru investigații suplimentare, în timp ce autoutilitara a fost identificată în apropierea locului unde a fost găsită victima.

    În prezent, se desfășoară investigații ample, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 1 pentru identificarea și tragerea la răspundere a celor implicați în presupusa infracțiune de lipsire de libertate în mod ilegal.

    (Citește și: INTERVENȚIE RAPIDĂ PENTRU STINGEREA UNUI INCENDIU LA O HALĂ DE DEPOZITARE ÎN STRADA POIENI DIN MOGOȘOAIA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA