30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Protest Masiv în Vama Veche: Marșul Tăcerii și Durerii în Onoarea Victimelor lui Vlad Pascu!

    Părinții și apropiații lui Sebi și ai Robertei au finalizat recent Marșul Tăcerii și Durerii dedicat victimelor lui Vlad Pascu. Pornind din stațiunea Vama Veche, au parcurs drumul până în 2 Mai, locul unde tânărul drogat la volan i-a ucis pe cei doi studenți.

    Joi, în centrul stațiunii Vama Veche, a avut loc un marș în memoria victimelor lui Vlad Pascu, marcând nouă luni de la tragicul accident în care Roberta și Sebi au fost uciși de șoferul drogat.

    Participanții au dorit să tragă un semnal de alarmă privind sistemul care a permis producerea unei tragedii atât de mari.

    Strigătul de Durere al Părinților: Semnal de Alarmă în Memoria Tragică a Accidentului din Vama Veche

    „Acesta este un strigăt de durere din partea noastră, o încercare disperată de a fi auziți. Ne vom strădui să atragem atenția tuturor. Vom merge pe jos până în 2 mai și sperăm să fim însoțiți de cât mai mulți oameni. Este o durere profundă, dar pentru copilul meu, voi face orice”, a declarat Valentin Olariu.

    (Citește și: SE REPETĂ CAZUL CARACAL! AUTORITĂȚILE NU POT INTRA ÎN CASA SUSPECTULUI ACCIDENTULUI DIN SUCEAVA!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA