30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Intervenție rapidă pentru stingerea unui incendiu la o hală de depozitare în strada Poieni din Mogoșoaia!

    UPDATE 20:30

    Clădirea afectată de incendiu este un atelier auto, în care se găseau materiale plastice și vopseluri. Pentru a asigura aprovizionarea cu apă, au fost adăugate încă 6 autospeciale de stingere de capacitate mare (cisterne).

    În prezent, incendiul a fost localizat și nu mai prezintă flăcări deschise.

    Două persoane au fost asistate de către echipajul de prim ajutor (atac de panică), una dintre persoane fiind transportată la spital.

    Intervenție rapidă în urma izbucnirii unui incendiu la o hală de depozitare situată pe strada Poieni din localitatea Mogoșoaia, autoritățile au intervenit rapid pentru a controla situația.

    Incendiul, care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 mp, nu prezintă pericol de extindere la alte structuri.

    Autoritățile intervin prompt în fața flăcărilor pe strada Poieni

    Echipele de intervenție au fost mobilizate în forță, fiind alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, și în sprijin un echipaj SABIF.

    Până în momentul actual, nu au fost identificate victime în urma acestui incident. Operațiunea este în desfășurare, iar autoritățile vor reveni cu noi informații pe măsură ce situația evoluează.

    (Citetește și: PROTEST MASIV ÎN VAMA VECHE: MARȘUL TĂCERII ȘI DURERII ÎN ONOAREA VICTIMELOR LUI VLAD PASCU!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA