30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Tragedie de 1 Mai! Tânăr spulberat de mașină în Suceava! Șoferul a fugit de la locul faptei!

    Tragedie de 1 mai! Un grav accident de circulație a avut loc dimineața aceasta în Suceava. Un tânăr în vârstă de 35 de ani a fost lovit mortal de o mașină, iar șoferul vinovat a părăsit imediat locul incidentului.

    În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede că mașina circula cu viteză și nici măcar nu încetinește după ce a lovit victima. La fața locului polițiștii au găsit mai multe elemente de caroserie, care vor fi folosite pentru identificarea vinovatului.

    Poliția a amplasat mai multe filtre în Suceava pentru prinderea vinovatului

    Sunt mai multe filtre în zonă făcute de oamenii legii care încearcă să identifice mașina. Acum au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere și de pe traseul acesteia, în încercarea de a găsi o imagine mai clară a numărului de înmatriculare.

    Accidentul s-a produs in fața sediului unui ONG

    Accidentul a avut loc în fața unui ONG, al cărui director a emis mai multe sesizări către autorități încă din luna noiembrie, solicitând amenajarea de trotuare și instalarea iluminatului stradal pentru a preveni posibilele accidente mortale.

    Directorul a declarat că răspunsul primit este că aceste solicitări nu pot fi îndeplinite deoarece drumul se află în proces de reabilitare, iar proiectul inițial nu include aceste amenajări.

    (Citește și: DRUMURILE DIN ȚARĂ ÎMPÂNZITE DE POLIȚIȘTI DE 1 MAI!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA