34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Se repetă cazul Caracal! Autoritățile nu pot intra în casa suspectului accidentului din Suceava!

    Pare că se repetă cazul Caracal! Autoritățile din Suceava privesc neputincioase in aceste momente, cum suspectul accidentului petrecut în această dimineață în Suceava, refuză să iasă din casă!

    Update 17:00
    Șoferul reținut pentru 24 de ore

    După identificarea și localizarea șoferului de 21 de ani implicat în accidentul fatal, polițiștii au luat măsuri pentru reținerea sa conform procedurilor legale.

    Șoferul a refuzat timp îndelungat să iasă și să discute cu polițiștii, până când avocatul său a sosit la fața locului și l-a convins să coopereze.

    Șoferul nu își amintește că ar fi urcat la volan

    Tânărul i-a declarat avocatului că nu-și amintește nici măcar că ar fi urcat la volan în acea dimineață. Referitor la accident, el afirmă că a aflat că a provocat decesul unei persoane de la un prieten.

    A refuzat minute in șir să iasă din casă până la sosirea avocatului său

    În ciuda refuzului acestuia de a coopera și de a permite accesul pe proprietatea sa, autoritățile au acționat rapid, solicitând autorizație de percheziție domiciliară pentru a obține clarificări în cazul respectiv.

    De asemenea, polițiștii au monitorizat în mod constant zona în care se afla bărbatul și au luat măsuri pentru securizarea perimetrului, în timp ce inițiau și o procedură de negociere pentru preluarea acestuia, evitând eventuale incidente.

    În legătură cu acest caz, autoritățile au decis reținerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața unității de parchet și a instanței competente, cu propunerea de arestare preventivă. El este acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului.

    Update 11:35

    La locuința suspectului a ajuns și avocatul acestuia care încearcă să îl convingă să se predea.

    Știre in curs de actualizare

    În lipsa unui mandat emis de către un procuror, autoritățile nu pot descinde in locuința in care se află suspectul accidentului, în urma căruia un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața.

    Surse de la locul accidentului spun că acesta l-ar fi lovit intenționat cu mașina, în urma unor neîntelegeri petrecute cu mult timp în urmă.

    Aceleași surse spun că după accident, suspectul ar fi ocolit câteva străzi, după care s-ar fi intors la locuința sa, aflată la câteva sute de metri distanță de locul accidentului.

    Știre inițială: TRAGEDIE DE 1 MAI! TÂNĂR SPULBERAT DE MAȘINĂ ÎN SUCEAVA! ȘOFERUL A FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI!

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA