29.6 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Candidatul AUR la Primăria Buzău, Elena Năstăsoiu, se retrage din cursa electorală!

    Într-o mișcare surprinzătoare, Elena Năstăsoiu, candidata AUR la Primăria Buzău, a părăsit cursa electorală în ultimele minute ale perioadei de depunere a candidaturilor.

    La sediul Biroului Electoral Municipal, la 23:50, la doar zece minute înainte de expirarea termenului limită, Năstăsoiu și-a retras candidatura din toate competițiile electorale.

    (Te-ar putea interesa și: AUR RĂMÂNE FĂRĂ CANDIDAT LA PRIMĂRIA SECTORULUI 6: ”AUR ESTE O ILUZIE, DIRIJATĂ DE UN GUNOI!”)

    În declarațiile ulterioare, Năstăsoiu a făcut publice acuzații grave împotriva conducerii AUR. Ea a susținut că organizația municipală a AUR din Buzău a fost afectată de fapte reprobabile și de imixtiuni din partea liderilor partidului.

    Mai mult, Năstăsoiu a afirmat că intervenția acestora în alcătuirea listelor de candidați pentru Consiliul Local și Consiliul Județean a fost evidentă și nejustificată.

    Elena Năstăsoiu a făcut declarații șocante la adresa AUR

    „Nimic din ceea ce s-a discutat cu conducerea partidului nu a fost respectat. Criteriile anunțate erau pompoase, dar nimic nu s-a respectat. Nu meritocrație, nu transparență, nu devotament, nu implicare”, a declarat Elena Năstăsoiu.

    Fostul candidat AUR a subliniat că a ales să se implice în politică din patriotism și că a crezut în cauza AUR pentru România, doar că a fost dezamăgită de modul în care au fost tratate valorile și principiile sale.

    „După o muncă titanică, în care am arătat puterea echipei municipale AUR, conducerea județeană, susținută de cea centrală de la București, au călcat în picioare propunerile noastre pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean”, a adăugat Năstăsoiu.

    În concluzie, Năstăsoiu și-a exprimat deziluzia față de AUR și a subliniat că nu poate accepta umilința și lipsa de respect din partea liderilor partidului. Ea a promis să ridice vocea împotriva nedreptății și a lipsului de transparență în interiorul formațiunii politice.

    (Citește și: PIEDONE, ADVERSARUL NUMĂRUL 1 AL LUI NICUȘOR DAN!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA