22.6 C
București
sâmbătă, iunie 29, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Nașul Adelinei Pestrițu prins drogat la volan. Daniel Rafte în mijlocul unui nou scandal!

    La doar câteva săptămâni după ce a fost implicat într-un scandal stradal, Daniel Rafte lovește din nou. Nașul Adelinei Pestrițu a fost prins drogat la volan după ce a amenințat cu un cuțit un alt șofer.

    Se pare că totul ar fi pornit din cauza unor neînțelegeri în trafic. Bărbatul care susține că ar fi fost agresat de Daniel Rafte a declarat că după ce nașul Adelinei Pestrițu i-a adresat câteva injurii și l-ar fi amenințat cu cuțitul, ar fi pornit în urmărirea acestuia pentru a da mai multe detalii poliției.

    (Te-ar putea interesa și. CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ FĂCUTĂ DE D.I.I.C.O.T! PESTE 100 DE PLANTE DE CANABIS CONFISCATE!)

    Nașul Adelinei Pestrițu prins drogat la volan

    ”Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, între cei doi bărbați, de 36 de ani, respectiv 41 de ani, ar fi avut loc o șicanare în trafic, pe fondul unui conflict mai vechi, pe bulevardul Mamaia, în Mamaia Sat.
    Cele două autoturisme ar fi intrat în coliziune, moment în care șoferii ar fi oprit vehiculele, iar bărbatul de 41 de ani ar fi coborât de la volan, amenințându-l pe celălalt cu un obiect tăietor-înțepător.” a declarat IPJ Constanța.

    În urma testelor efectuate de oamenii legii de la fața locului, nașul Adelinei Pestrițu a ieșit pozitiv la metamfetamină. În cauză, lui Daniel Rafte i s-a întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și linșitii publice, amenințare și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

    (Vezi și: RAZIE DE AMPLOARE ÎN CLUBURILE DIN BUCUREȘTI!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA