30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Tragedie in Timișoara! Un bărbat in vârstă de 73 de ani s-a aruncat in gol de pe casa scării!

    Un eveniment tragic a avut loc astăzi în Timișoara, când un bărbat în vârstă de 73 de ani și-a pus capăt vieții, aruncându-se în gol de pe un bloc de pe bulevardul Take Ionescu.

    Vecinii au observat comportamentul agitat al bărbatului și au alertat autoritățile, însă intervenția a fost prea târzie pentru a-l salva. Potrivit IPJ Timiș, investigațiile sunt în curs pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei, iar un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis în acest sens.

    ,,La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 10:07, polițiștii Secției 1 Urbană au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 73 de ani are intenția de a se arunca de la etaj dintr-un bloc de pe bulevardul Take Ionescu. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că bărbatul s-ar fi aruncat în gol de pe casa scării dintre etajele 9 și 10. Din nefericire, a rezultat decesul acestuia” , au transmis autoritățile.

    (Citește și: UN AVION DE MICI DIMENSIUNI A FOST NEVOIT SĂ ATERIZEZE FORȚAT! S-A ÎNTÂMPLAT IN ALBA! )

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA