20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    Piedone, adversarul numărul 1 al lui Nicușor Dan!

    Cristian Popescu Piedone este adversarul numărul 1 al lui Nicuşor Dan! Edilul Bucureştiului, a afirmat în data de 29 aprilie că Cristian Popescu Piedone este principalul său contracandidat în acest moment.

    El a exprimat dorința ca PNL să se alăture majorității care îl va susține după ce își va câștiga mandatul. De asemenea a anunțat că nu va ataca PNL sau pe Sebastian Burduja în această campanie electorală.

    Întrebat despre rezultatele celui mai recent sondaj privind Bucureștiul, în contextul apariției în cursă a Gabrielei Firea și a lui Sebastian Burduja, primarul Capitalei a declarat că sondajul reprezintă o imagine a situației la un moment dat.

    Nicușor Dan, Firea si Piedone atrag același electorat

    Primarul a subliniat că Cristian Popescu Piedone și Gabriela Firea atrag același segment electoral, format din persoane care au votat anterior cu PSD. Bazându-se atât pe propriul sondaj, cât și pe discuțiile purtate de voluntari cu cetățenii pe stradă, el consideră că Cristian Popescu Piedone rămâne principalul său contracandidat.

    Referitor la desfășurarea evenimentelor în cazul unei retrageri a lui Cristian Popescu Piedone, primarul Nicușor Dan a subliniat importanța informării cetățenilor cu privire la evoluțiile din acești ani și mobilizarea acestora, indiferent de decizia candidatului. El a remarcat că există două tabere electorale relativ echilibrate, una pro-PSD și una anti-PSD, iar cei care se prezintă în număr mai mare la vot vor fi cei avantajați.

    Nicușor Dan a subliniat că nu îi este teamă de contracandidații săi, ci că este hotărât să se pună în slujba bucureștenilor, care prin vot vor decide cine să le conducă orașul.

    În ceea ce privește invitația la o dezbatere din partea lui Sebastian Burduja, candidatul PNL, Nicușor Dan a exprimat dorința ca PNL să facă parte din majoritatea care îl va susține după câștigarea mandatului său. El și-a exprimat determinarea de a câștiga alegerile și a subliniat importanța unei cooperări productive pentru binele orașului.

    (Citește și: AUR RĂMÂNE FĂRĂ CANDIDAT LA PRIMĂRIA SECTORULUI 6: ”AUR ESTE O ILUZIE, DIRIJATĂ DE UN GUNOI!”)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA