28.7 C
București
miercuri, iunie 26, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ FĂCUTĂ DE D.I.I.C.O.T! PESTE 100 DE PLANTE DE CANABIS CONFISCATE!

    Captură impresionantă făcută de D.I.I.C.O.T! Au emis un mandat de reținere împotriva unui inculpat, suspectat de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

    Potrivit investigațiilor desfășurate, în perioada octombrie 2023 – aprilie 2024, acesta a inițiat și dezvoltat o cultură de cannabis într-un apartament din municipiul București, cu scopul comercializării.

    Din probele administrate a reieșit că inculpatul a achiziționat semințe de cannabis și le-a plantat în mai multe etape, iar în momentul prinderii în flagrant au fost identificate și confiscate 116 plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare, peste 2,3 kilograme de cannabis, o instalație improvizată destinată întreținerii culturii, precum și alte mijloace de probă.

    Astăzi, procurorii au sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile

    (Citește și: PERCHEZIȚII ÎN PRAHOVA: SUSPECȚI DE ÎNȘELĂCIUNE ȘI FALS INFORMATIC VIZAȚI DE POLIȚIE)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA