30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    ACCIDENT GRAV PE DRUMUL EUROPEAN E 574 ÎN JUDEȚUL OLT

    Un accident grav de circulație avut loc luni dimineață, 29 aprilie 2024, în județul Olt, pe drumul european E 574, la câțiva kilometri de intrarea în municipiul Slatina dinspre Craiova.

    Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Vlădești, județul Vâlcea.

    În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

    Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

    „La data de 13 octombrie a.c., ora 09.20, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Naţional 65 – European 574, între localităţile Slătioara şi Găneasa,, au transmis autoritățile.

    (Citește și: TRAGEDIE IN TIMIȘOARA! UN BĂRBAT IN VÂRSTĂ DE 73 DE ANI S-A ARUNCAT IN GOL DE PE CASA SCĂRII!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA