29.8 C
București
luni, iulie 1, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    RAZIE DE AMPLOARE ÎN CLUBURILE DIN BUCUREȘTI!

    Razie de amploare în cluburile din București! În seara de 26 și 27 aprilie 2024, autoritățile din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, au desfășurat o operațiune masivă de prevenire și combatere a faptelor antisociale în cluburile din București.

    Operațiunea a avut drept scop sancționarea faptelor contravenționale care perturbă conviețuirea socială, în special cele legate de consumul de alcool și tulburarea liniștii publice, care pot escalada în conflicte sau infracțiuni împotriva persoanelor.

    În acest context, polițiștii din Serviciul de Poliție București, secțiile 1-5 Poliție, serviciile de investigare a criminalității economice din sectoarele 1 și 3, împreună cu Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au acționat în 20 de localuri publice din apropierea parcurilor și mai multor străzi din sectoarele 1 și 3, precum și în zona centrală a capitalei, pentru asigurarea unui climat adecvat de ordine și siguranță publică.

    Zeci de persoane legitimate și peste 700 de controale corporale efectuate

    În urma acțiunilor desfășurate, aproximativ 1.700 de persoane au fost legitimate și verificate, iar aproximativ 700 de controale corporale au fost efectuate. De asemenea, activitatea a 20 de societăți comerciale a fost verificată, patru reprezentanți ai unor operatori economici fiind invitați să se prezinte la sediul subunităților pentru verificarea documentelor contabile.

    Au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.065 de lei

    Ca rezultat al acestor acțiuni, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.065 de lei. De asemenea, au fost constatate 3 infracțiuni conform Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, precum și o infracțiune conform articolului 372 din Codul Penal, privind portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

    Brigada Rutieră a acționat in paralel. Zeci de controale in traficul din București

    Brigada Rutieră a desfășurat, de asemenea, acțiuni în ultimele 48 de ore pentru prevenirea accidentelor de circulație cauzate de conducerea sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. În urma controalelor efectuate, au fost constatate 24 de infracțiuni, incluzând conducerea sub influența substanțelor psihoactive, conducerea cu permisul suspendat și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

    (Citește și: A MURIT IN ZIUA ÎN CARE IMPLINEA 21 DE ANI! UN TÂNĂR DIN CONSTANȚA ȘI-A PIERDUT VIAȚA ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA