30.7 C
București
vineri, iulie 5, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    BĂRBAT ÎN VÂRSTĂ DE 65 DE ANI REȚINUT ÎN BRĂILA PENTRU VIOL!

    Bărbat în vîrstă de 65 de ani reținut pentru viol! Un bărbat din localitatea Vădeni, județul Brăila s-a prezentat la postul de poliție comunal Vădeni pentru a semnala că fiica sa, în vârstă de 14 ani, ar fi întreținut relații sexuale cu un consătean.

    Din primele cercetări, rezultă că în data de 25 și 26 aprilie, un bărbat în vârstă de 65 de ani din localitatea Vădeni i-ar fi oferit tinerei în cauză un telefon mobil, articole de îmbrăcăminte și suma de 50 de lei, și ar fi invitat-o la domiciliul său, unde ar fi întreținut raporturi sexuale.

    După administrarea probatoriului, polițiștii l-au reținut pe bărbatul în vârstă de 65 de ani pentru 24 de ore, în baza unei ordonanțe, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor.

    Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brăila, urmând ca să fie prezentat cu propunere legală Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. În cauza, instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului.

    (Citește și: O MAȘINĂ A FOST CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI PE CENTURA OCOLITOARE A MUNICIPIULUI SUCEAVA)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA