20 C
București
miercuri, iulie 3, 2024
spot_img
More

    STIRI RECENTE

    A MURIT IN ZIUA ÎN CARE IMPLINEA 21 DE ANI! UN TÂNĂR DIN CONSTANȚA ȘI-A PIERDUT VIAȚA ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER!

    A murit in ziua în care implinea 21 de ani. Un tragic accident rutier a avut loc astăzi în județul Constanța, soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 21 de ani.

    Florin, așa cum îl știau prietenii săi, se afla la volan după o noapte petrecută la discotecă în localitatea Mihai Viteazu. Surse apropiate susțin că tânărul ar fi consumat alcool în timpul petrecerii, însă acest lucru nu este confirmat oficial de către autorități.

    Potrivit informațiilor preliminare, tânărul a pierdut controlul mașinii în timp ce se deplasa spre casă și a intrat în coliziune cu un stâlp, cauzându-și moartea pe loc.

    Impactul a fost atât de puternic încât tânărul a fost aruncat din vehicul.

    Autoritățile au preluat ancheta și au constatat că viteza excesivă și posibila oboseală, alături de consumul de alcool, au fost factorii principali ce au condus la această tragedie. Martorii oculari au fost cei care au alertat serviciile de urgență după ce au auzit bubuitura produsă de impact.

    În urma acestui incident tragic, un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă a fost întocmit. Astăzi, tânărul ar fi împlinit 21 de ani și ar fi sărbătorit ziua numelui său, însă în loc de bucurie, părinții se pregătesc acum de inmormântare.

    (Citește și: BĂRBAT ÎN VÂRSTĂ DE 65 DE ANI REȚINUT ÎN BRĂILA PENTRU VIOL!)

    Dacă dețineți informații despre acest subiect, ne puteți scrie pe Whatsapp la 0770660588, sau pe adresa de e-mail: [email protected]

    STIRI RECENTE

    NU RATA